>>Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm laten maken 

Vaak is een bedrijfsfilm voor een organisatie de eerste stap in de wereld van video. Aan ons dus om ervoor te zorgen dat dit een goede, grote, degelijke stap is. Daarom nemen wij elke bedrijfsfilm zeer serieus. Of het nu voor de lokale bakker is of voor een grote multinational: wij zorgen ervoor dat het ware verhaal achter de organisatie verteld wordt. 

Ook als je niet zo tevreden bent met je huidige bedrijfsfilm helpen wij je graag. We kunnen samen in kaart brengen wat er volgens jou (en volgens ons) aan mist, en dan zorgen wij ervoor dat versie 2 véél meer BAM heeft! 

Wat kost dat? 

In tegenstelling tot veel van onze collega’s werken wij niet met vaste tarieven. Wij werken namelijk ook niet met een vast plan. Elke organisatie heeft een eigen verhaal, een eigen doelgroep en een eigen identiteit. We zouden niet durven om hier een “one size fits all” product tegenaan te gooien! 

Maar we begrijpen goed dat je graag wilt weten waar je aan toe bent. Reken erop dat een bedrijfsfilm over het algemeen begint bij zo’n €2000 excl. BTW. 

Maar: een kennismaking kost niets! We horen héél graag welk verhaal jij aan je doelgroep kwijt wilt.

Contact?

Laat de beelden spreken:

Invouwen