>>Q-music "Oppassen!"

Q-music "Oppassen!"

Nadat Mattie en Wietze (van het gelijknamige, zeer populaire ochtendprogramma van Q-music) vorig jaar al een week van leven hadden geruild, hadden ze nu weer een briljant plan. Wietze heeft huwelijksplannen, en Mattie kreeg tijdens de ruilweek al een kinderkamer van Wietze. Het werd dus tijd om eens uit te vinden hoe het is om kinderen te hebben. En natuurlijk maken ze er meteen een wedstrijd van. Wie is nou eigenlijk de beste vader?

Een week lang hebben de heren op de meisjes Chiara (9) en Aurora (3) gepast in het Utrechtse plaatsje Montfoort. Terwijl de ouders een weekje op vakantie waren, maakten Mattie en Wietze elke ochtend live radio vanuit het huis. Chiara en Aurora hadden een complete, normale weekplanning die Mattie en Wietze moesten volgen als kersverse papa en papa.

Uiteraard kreeg de actie ruime aandacht op de zender, het vormde een complete actieweek met regelmatige updates en items. Voor het YouTube kanaal verzorgden wij de productie van de dagelijkse video updates. De updates werden op de dag van draaien gemonteerd, zodat ze nog voor aanvang van de volgende ochtendshow online stonden.

Dag 1:

Dag 2:

Dag 3:

Dag 4:

Dag 5:

Dag 6:

Dag 7:

Bonus:

Invouwen