>Over ons

Over ons

Willem van de KletersteegNa jaren als producer, cameraman en regisseur te hebben gewerkt in nationale en internationale televisieproducties zag Willem van de Kletersteeg een enorme potentie in online video, die kansen bood aan het MKB en de kleine ondernemer. Dus richtte hij in 2011 KLETERSTEEG producties op, met als doel bedrijven in Nijkerk, Amersfoort en omgeving te ondersteunen met professionele, verhalende en moderne video marketing.

Met een persoonlijke benadering, openheid en eerlijkheid en authentieke manier van problemen oplossen wist hij KLETERSTEEG producties al snel te onderscheiden van de massa.

Op 1 januari 2016 veranderde KLETERSTEEG producties in BAM! Met deze naamswijziging kwam ook een aanscherping van de strategie. Van producent naar video content agency. Merken en bedrijven adviseren in het gebruik van krachtige video content voor de communicatie van hun merkwaarden.

De markt is flink aan verandering onderhevig. Er komt een steeds grotere scheiding tussen traditionele media- en productiebedrijven en digital agencies, die video produceren als onderdeel van een grotere social campagne. Tegelijkertijd bestormen vloggers de media arena met eerlijke, snelle en rauwe content waarmee ze duizenden volgers aan zich weten te binden. BAM! is de schakel tussen die partijen. Wij laten ons inspireren door de onbevangenheid en passie van vloggers, maar combineren dit met de hoge kwaliteit videoproductie van meer traditionele mediabedrijven. BAM! gaat uit van jouw eigen verhaal. Want als we uitgaan van de passie, de echte merkbeleving, spat een productie van ieder scherm af. Dat willen we bereiken, ongeacht of het nu om een video voor internet of social of een televisieproductie gaat.

Klein en toch groot…

Van kleine producties met slechts één man tot grote nationale projecten, alles is mogelijk. Wij beschikken over een enorm netwerk: cameramensen, regisseurs, video editors, tekstschrijvers, grafisch vormgevers, animators, visual effects specialisten, noem maar op. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat de kwaliteit altijd hoog blijft en de kosten binnen budget. Wel zo prettig voor je portemonnee…

Niewsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Trek eens aan de bel, dat vinden we altijd leuk!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Onze Nissan LEAF productie auto Wij geloven in duurzaamheid. En dan bedoelen we niet alleen het milieu. Duurzaamheid zit ook in je maatschappelijke verantwoording nemen en in een duurzame relatie met opdrachtgever en leverancier. Wij doen ons uiterste best om op alle vlakken hier in te slagen. Happy Planet ProfessionalsOnze productieauto is volledig elektrisch (Nissan LEAF) en wordt vrijwel alleen maar met zonne- en windenergie opgeladen, ons kantoor heeft geen slurpende airconditioning en wij proberen er een punt van te maken papierloos te werken. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf en bieden wij een stageplek voor het MBO aan. En om ervoor te zorgen dat wij gestimuleerd worden om actief te werken aan onze bijdrage voor een betere maatschappij zijn wij aangesloten bij Happy Planet Professionals.

Laat de beelden spreken:

Invouwen