>Over ons

Over BAM!

Het team

Klein team, groot netwerk! Dat is onze kracht. Door onze lage overheadkosten kunnen we kleinere producties tegen overzichtelijke tarieven bieden, terwijl we met één druk op de knop grote producties aankunnen door ons netwerk in te schakelen. Dit is het BAM! team:

Willem van de Kletersteeg

Willem van de Kletersteeg

Producent & regisseur
"Maar regelt ook de lunch en haalt heel soms koffie"
Al van kinds af aan ben ik met camera's, televisie en verhalen bezig. Geen enkele familiegebeurtenis was veilig voor mijn camera.

Na een kort uitstapje richting de informatica heb ik er gelukkig mijn beroep en later zelfs mijn onderneming van kunnen maken.
Robin van Soest

Robin van Soest

Editor
"Bemoeit zich ook graag met de scripts en de gesprekken bij de buren"
Mijn naam is Robin van Soest. Ik heb de opleiding mediavormgeving afgerond.

Bij BAM! Krachtige videocontent ben ik voornamelijk werkzaam als video editor.
Joris Mathon

Joris Mathon

Editor / Productie Assistent
"Werkt hard maar wilt ook graag op tijd naar huis"
Ik ben Joris Mathon. Ik volg op dit moment de opleiding mediavormgeving.

Mijn specialiteiten liggen bij het monteren en animeren.

Samenwerkingen

Verschillende producten komen voort uit goede samenwerkingen. Door deze samenwerkingen kunnen wij flexibel schakelen en zijn we goed op elkaar ingespeeld. Zoals wij geloven in een duurzame en langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers, zo proberen wij dit ook na te streven als wij zélf opdrachtgever zijn. Dit zijn onze vaste partners:

Geschiedenis

Na jaren als producer, cameraman en regisseur te hebben gewerkt in nationale en internationale televisieproducties zag Willem van de Kletersteeg een enorme potentie in online video, die kansen bood aan het MKB en de kleine ondernemer. Dus richtte hij in 2011 KLETERSTEEG producties op, met als doel bedrijven in Nijkerk, Amersfoort en omgeving te ondersteunen met professionele, verhalende en moderne video marketing.

Met een persoonlijke benadering, openheid en eerlijkheid en authentieke manier van problemen oplossen wist hij KLETERSTEEG producties al snel te onderscheiden van de massa.

Op 1 januari 2016 veranderde KLETERSTEEG producties in BAM! Met deze naamswijziging kwam ook een aanscherping van de strategie. Van producent naar video content agency. Merken en bedrijven adviseren in het gebruik van krachtige video content voor de communicatie van hun merkwaarden.

De markt is flink aan verandering onderhevig. Er komt een steeds grotere scheiding tussen traditionele media- en productiebedrijven en digital agencies, die video produceren als onderdeel van een grotere social campagne. Tegelijkertijd bestormen vloggers de media arena met eerlijke, snelle en rauwe content waarmee ze duizenden volgers aan zich weten te binden.

 

BAM! is de schakel tussen die partijen. Wij laten ons inspireren door de onbevangenheid en passie van vloggers, maar combineren dit met de hoge kwaliteit videoproductie van meer traditionele mediabedrijven. BAM! gaat uit van jouw eigen verhaal. Want als we uitgaan van de passie, de echte merkbeleving, spat een productie van ieder scherm af. Dat willen we bereiken, ongeacht of het nu om een video voor internet of social of een televisieproductie gaat.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij geloven in duurzaamheid. En dan bedoelen we niet alleen het milieu. Duurzaamheid zit ook in je maatschappelijke verantwoording nemen en in een duurzame relatie met opdrachtgever en leverancier. Wij doen ons uiterste best om op alle vlakken hier in te slagen.

Onze productieauto is volledig elektrisch (Nissan LEAF) en wordt vrijwel alleen maar met zonne- en windenergie opgeladen, ons kantoor heeft geen slurpende airconditioning en wij proberen er een punt van te maken papierloos te werken. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf en bieden wij een stageplek voor het MBO aan. En om ervoor te zorgen dat wij gestimuleerd worden om actief te werken aan onze bijdrage voor een betere maatschappij zijn wij aangesloten bij Happy Planet Professionals.

Invouwen