>>Wij zijn verhuisd!

Wij zijn verhuisd!

03-05-2018

Wij zijn verhuisd!

Met heel veel plezier hebben we na onze naamswijziging in januari 2016 een kantoorplek gevonden in de AtoomClub in Amersfoort. Een mooie, centraal gelegen kantoorverzamellocatie aan de A1. Op de eerste verdieping hadden we een prima kantoorunit die wij 2 jaar lang "ons kantoor" hebben mogen noemen. Vele leuke producties zijn daar voorbereid en afgemaakt. Ook hebben we daar onze eerste groei stapjes gemaakt. Van 1 persoon, naar 2 personen, naar 3 personen. Het team werd wat groter, AtoomClub werd voller, en voor ons was er na twee jaar de behoefte een andere plek te gaan vinden.

Onze oude locatie in de AtoomClub, AmersfoortTegelijkertijd zijn wij de afgelopen twee jaar ook steeds meer gaan samenwerken met DOK30. Niet alleen is er zakelijk een overduidelijke klik door onze mooi aanvullende diensten, ook persoonlijk is er gewoon een leuke klik met beide teams. En toevallig wilde ook DOK30 graag op zoek naar een andere plek.

Samen delen

Het team van BAM! en DOK30Waarom dan niet samen, is de vraag?! We hebben ons best gedaan maar konden geen reden vinden om het niet te doen. We besloten met beide ondernemingen samen een nieuw onderkomen te gaan zoeken. En die hebben we gevonden! Sinds 1 april van dit jaar delen wij een prachtig kantoor op de bovenverdieping van de Hogebrinkerweg in Hoevelaken. Voor beide bedrijven een prachtige, inspirerende ruimte met veel daglicht en frisse lucht. En, niet geheel onbelangrijk, een prachtig dakterras voor de lunch, brainstorms of gewoon de vrijdagmiddagborrel.

We zijn ongelooflijk blij en trots met onze nieuwe plek. We hopen hier door te kunnen groeien en meer bedrijven in de regio Amersfoort, Nijkerk, Hoevelaken én natuurlijk ver daarbuiten van goede communicatie en krachtige videocontent te gaan voorzien!

Willem van de Kletersteeg

p.s. zin in een bakkie op ons dakterras? Dat kan! Bel of mail even voor een afspraak :)

Invouwen