>BAM! Next

BAM! NextBAM! Next: voor krachtige social video’s

Zelf krachtige videocontent maken met een professionele uitstraling? Zet de volgende stap met BAM! Next. The next level in video.

Video op social media

Krachtige videocontent is ongelooflijk belangrijk. Er komt steeds meer content op ons af, terwijl wij niet meer kunnen consumeren. De consument gaat dus steeds meer kiezen wat zij wil zien en wat niet. Het is daarom extra belangrijk om op te vallen, makkelijk te kijken content te produceren en content te maken die echt aansluit bij de doelgroep. Video is daarvoor een perfect middel. Video valt op! Video is beleving!

Op social media scoren video posts zelfs beter dan foto’s of tekst. Ondernemers die hun volgers echt aan zich willen binden, zorgen dus voor goede videocontent als onderdeel van hun marketingstrategie. Want video raakt! 

Een goede video laten maken tegen lage kosten?

Goede videocontent laten maken vraagt al snel een behoorlijk budget. Die video’s worden dan ook gedurende een langere tijd gebruikt. Social media vragen om regelmatige updates en nieuwe content. Een dure videoproductie is dan ook niet haalbaar voor social media. Maar het is zeker ook niet altijd nodig. Goede social video’s zijn krachtig door hun eenvoud. Laat zien wat je bezighoudt, waar de organisatie mee bezig is en wees authentiek. Dat kan prima door eigen mensen de regie te geven over social video’s!Je eigen video content maken kan al vanaf 199 euro per maand!

BAM! Next helpt jouw organisatie de volgende stap te zetten naar krachtige videocontent. Door jou op te leiden als social filmmaker, goede apparatuur beschikbaar te stellen en de montage uit handen te nemen, creëren we samen met jou social videos waar je mensen echt mee raakt! 

Een abonnement voor videomontage

Bij BAM! Next kies je voor de volgende stap in jouw eigen videoproductie. Je maakt zelf de videobeelden met behulp van apparatuur die je van ons in bruikleen krijgt. Vervolgens kies je hoelang de video’s moeten worden. Met jouw abonnement bij BAM! Next ben je klaar voor de volgende stap in video: wij zorgen voor alles wat je nodig hebt. Zelfs een aantal minuten gemonteerde video is al inbegrepen in het maandabonnement.

Wel zo overzichtelijk!

Prijzen van een BAM! Next abonnement voor videomontage

Wil je weten hoe je BAM! Next kunt inzetten om jouw video’s nog beter te maken? Vraag hier een offerte aan.

 
Invouwen